Nu er det nemt at bage superlækre peberkager! Vi anbefaler at ikke erstatte ingredienser eller ændre på opskriften, da resultatet kan blive helt anderledes.
Bagemix Peberkager ØKO 188g
0 Vurderinger- Information
-
- Ingredienser & Information
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Mandelmjöl*, Kokosmjöl*, Erythritol*, Kanel*, Kardemumma*, Kryddnejlika*, Psyllium fröskal*, Bakpulver* (Majsstärkelse*, Natriumvätekarbonat, Monokalciumfosfat). (GB) Almond Flour*, Coconut Flour*, Erythritol*, Cinnamon*, Cardamom*, Cloves*, Psyllium fiber*, Baking Powder* (Corn Starch*, Sodium Bicarbonate, Monocalcium Phosphate). (D) Mandelmehl*, Kokosmehl*, Erythrit*, Zimt*, Kardamom*, Nelken*, Flohsamenschalen*, Backpulver* (Maisstärke*, Natriumbicarbonat, Monocalciumphosphat). (DK) Mandelmel*, Kokosmel*, Erythritol*, Kanel*, Kardemomme*, Nelliker*, Psyllium frøskaller*, Bagepulver* (Majsstivelse*, Natriumcarbonat, Monocalciumfosfat). (FI) Mantelijauho*, Kookosjauhoja*, Erytritoli*, Kaneli*, Kardemumma*, Neilikka*, Psyllium Siemenkuoret*, Bakjauhe* (Majstärkkelys*, Natriumkarbonaatti, Monokalsiumfosfaatti). *Ekologiska ingredienser/Organic ingredients/Bio-Zutaten/Økologiske ingredienser/Orgaanisia ainesosia.Information/Tiodot: Kan innehålla spår av andra nötter än mandel/Can contain traces of other nuts than almond/Kann Spuren von anderen Nüssen als Mandeln enthalten/Kan indeholde spor af andre nødder end mandler/Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää muista kuin mantelit. Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Sverige/Sweden/Schweden/Ruotsi.Recept/Receipe/Rezept/Opskrift/Reseptit:
100g smör, 2 st äggvitor. Gör degen dagen före & låt ligga i kylen. Smält smöret, tillsätt erythritol & kryddorna i påsen. Rör om. Blanda ner mixen. Ställ åt sidan. Vispa äggvitorna hårt, vänd ner i smeten. Forma till en rulle, linda in i plastfolie. Låt ligga i kylen över natten. Kavla ut degen, använd formar eller skär direkt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, grädda i mitten av ugnen i 200°C i ca 8 min./ 100g butter, 2 egg whites. Make the dough the day before & leave in the fridge. Melt the butter, add erythritol & the spices to the bag. Stir. Blend the mix. Put aside. Beat the egg whites hard, fold into the batter. Shape into a roll, wrap in plastic wrap. Leave in the fridge overnight. Roll out the dough, use molds or cut directly. Place on a tray with baking paper, bake in the middle of the oven at 200°C for approx. 8 min./ 100 g Butter, 2 Eiweiß. Den Teig am Vortag zubereiten und im Kühlschrank ruhen lassen. Die Butter schmelzen, Erythrit und die Gewürze in den Beutel geben. Aufsehen. Mischen Sie die Mischung. Zur Seite legen. Eiweiß steif schlagen, unter den Teig heben. Zu einer Rolle formen und in Frischhaltefolie einwickeln. Über Nacht im Kühlschrank ruhen lassen. Den Teig ausrollen, Formen verwenden oder direkt schneiden. Auf ein mit Backpapier ausgelegtes Blech legen, in der Mitte des Ofens bei 200°C ca. 8 Min. backen./ 100 g smør, 2 æggehvider. Lav dejen dagen før og stil den i køleskabet. Smelt smørret, tilsæt erythritol og krydderierne i posen. Røre rundt. Blend blandingen. Læg til side. Pisk æggehviderne hårdt, vend det i dejen. Form til en rulle, pak den ind i plastfolie. Lad stå i køleskabet natten over. Rul dejen ud, brug forme eller skær direkte. Lægges på en plade med bagepapir, bages midt i ovnen ved 200°C i ca 8 min./ 100 g voita, 2 valkuaista. Valmista taikina edellisenä päivänä ja anna maustua jääkaapissa. Sulata voi, lisää erytritoli ja mausteet pussiin. Sekoita. Sekoita seos. Laittaa sivuun. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, kääntele taikinaan. Muotoile rullaksi, kääri muovikelmuun. Anna olla jääkaapissa yön yli. Kauli taikina, käytä muotteja tai leikkaa suoraan. Laita leivinpaperilla päällystetylle pellille, paista 200°C uunin keskitasolla n. 8 min.Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 1849,3kJ/442kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 33g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 0g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 9g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 0g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 15g Salt/Salz/Suolaa: 0g Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
- Mere information
- Egenskaber
-
Brug: Bagning Certifikat: EU Organic Form: Mel Opbevaring: Spisekammer (tørt og køligt) Underkategori: Bagerina - Levering og fragt
-
Tilgængelighed:Fragt: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Anmeldelser:
-
Dette produkt har ingen anmeldelser.