Bagerina toastbrød, lyst, er et bagemix med få kulhydrater og uden gluten, stivelse og sukker, der giver et let og luftigt brød, der er perfekt til at riste. Vi anbefaler at ikke erstatte ingredienser eller ændre på opskriften, da resultatet kan blive helt anderledes.
Bagemix Toastbrød Lyst 221g
0 Vurderinger- Information
-
- Ingredienser & Information
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Mandelmjöl*, Kokosmjöl*, Psyllium fröskal*, Bakpulver* (Majsstärkelse*, Natriumvätekarbonat, Monokalciumfosfat), Potatisfiber, Himalaya Salt. (GB) Almond Flour*, Coconut Flour*, Psyllium fiber*, Baking Powder* (Corn Starch*, Sodium Bicarbonate, Monocalcium Phosphate), Potato Fiber, Himalaya Salt. (D) Mandelmehl*, Kokosmehl*, Flohsamenschalen*, Backpulver* (Maisstärke*, Natriumbicarbonat, Monocalciumphosphat), Kartoffelfaser, Himalaya Salz. (DK) Mandelmel*, Kokosmel*, Psyllium frøskaller*, Bagepulver* (Majsstivelse*, Natriumcarbonat, Monocalciumfosfat), Kartoffelfiber, Himalaya Salt. (FI) Mantelijauho*, Kookosjauho*, Psyllium Siemenkuoret*, Bakjauhe* (Majstärkkelys*, Natriumkarbonaatti, Monokalsiumfosfaatti), Peruna Kuitua, Himalayasuola. *Ekologiska ingredienser/Organic ingredients/Bio-Zutaten/Økologiske ingredienser/Orgaanisia ainesosia.Information/Tiodot: Kan innehålla spår av andra nötter än mandel/Can contain traces of other nuts than almond/Kann Spuren von anderen Nüssen als Mandeln enthalten/Kan indeholde spor af andre nødder end mandler/Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää muista kuin mantelit. Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Sverige/Sweden/Schweden/Ruotsi.Recept/Receipe/Rezept/Opskrift/Reseptit:
Du behöver 6 ägg, 4 dl creme fraiche, 1 dl vatten & 25g smält smör. Beskrivning: 1. Vispa ihop ägg, creme fraiche, vatten och smält smör. 2. Blanda i torrblandningen. 3. Fördela smeten jämnt i en brödform med bakplåtspapper i. 4. Grädda i 175 grader i ca 1 timme./ You need 6 eggs, 4 dl creme fraiche, 1 dl water & 25g melted butter. Description: 1. Whisk together eggs, creme fraiche, water and melted butter. 2. Mix in the dry mixture. 3. Distribute the batter evenly in a bread form with baking paper in it. 4. Bake at 175 degrees for about 1 hour./ Sie benötigen 6 Eier, 4 dl Crème Fraiche, 1 dl Wasser und 25 g zerlassene Butter. Beschreibung: 1. Eier, Crème fraiche, Wasser und zerlassene Butter verquirlen. 2. Die trockene Mischung untermischen. 3. Den Teig gleichmäßig in einer mit Backpapier ausgelegten Brotform verteilen. 4. Bei 175 Grad etwa 1 Stunde backen./ Du skal bruge 6 æg, 4 dl creme fraiche, 1 dl vand & 25g smeltet smør. Beskrivelse: 1. Pisk æg, creme fraiche, vand og smeltet smør sammen. 2. Bland den tørre blanding i. 3. Fordel dejen jævnt i en brødform med bagepapir i. 4. Bag ved 175 grader i ca 1 time./ Tarvitset 6 kananmunaa, 4 dl creme fraichea, 1 dl vettä ja 25 g voita. Kuvaus: 1. Vatkaa munat, creme fraiche, vesi ja sulatettu voi keskenään. 2. Sekoita joukkoon kuiva seos. 3. Levitä taikina tasaisesti leipävuokaan, jossa on leivinpaperi 4. Paista 175 asteessa noin 1 tunti.Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 1075,3kJ/257kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 16g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 0g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 6,3g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 0g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 14g Salt/Salz/Suolaa: 0,1g Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
- Mere information
- Egenskaber
- Levering og fragt
-
Tilgængelighed:Fragt: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Anmeldelser:
-
Dette produkt har ingen anmeldelser.