Bagerina Citronkage er en økologisk bagemix helt uden gluten, stivelse og sukker, som bliver til en rigtig lækker kage med citronsmag.
Indeholder: Mandelmel*, Bageprotein* (Valle), Erythritol*, Bagepulver* (Majsstivelse*, Natriumcarbonat, Monocalciumfosfat).
* økologisk ingrediens
Opskrift: Du skal bruge 100g smeltet smør, 3 æg, 1 tsk revet citronskal, 1 knivspids vaniljepulver. Beskrivelse: 1. Smelt smørret og lad det køle af. 2. Pisk æg og erythritol fluffy med en elpisker 3. Tilsæt citronskal og smør. 4. Tilsæt tørblandingen og vaniljepulveret og bland det forsigtigt sammen for at forsøge at holde det så luftigt som muligt. 5. Bages i 175 grader midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Vi anbefaler at ikke erstatte ingredienser eller ændre på opskriften, da resultatet kan blive helt anderledes.
Oprindelsesland: Sverige.
Allergiinformation: Kan indeholde spor af andre nødder end mandler.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1380,7 kJ / 330 kcal
Fedt: 26 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrater: 4,5 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 10 g
Salt: 0 g