Cashewnøddesmør er en populær variation af nøddesmør, som smager utrolig godt. Cashewnøddesmøret har en mild, sød smag og en cremet konsistens, der gør det til et ideelt og sundere alternativ til smør. Raw cashewnødder har desuden et lavere fedtindhold end de fleste andre nødder, plus de indeholder oliesyre, den samme hjertevenlige monoumættede fedtsyre, som findes i olivenolie. Raw cashewnødder har også høje niveauer af kobber og magnesium, to mineraler, der er afgørende for en sund hud, hår og knogler.
Det lave fedtindhold (sammenlignet med andre nødder og mejeriprodukter) og cashewnøddesmørrets cremede konsistens gør det ideelt som base for saucer, dips og pålæg. Raw cashewsmør er naturligt sødt uden tilsat sukker eller andre ingredienser. Spis det som det er, som pålæg på brød, eller tilføj en klat på din grød. Bland en spiseskefuld cashewsmør i din smoothie for en vidunderligt cremet og nøddeagtig smag.