100% økologisk rå kakaosmør pellets. Dette rigtig fine kakaosmør fra Criollo bønner smelter lidt langsommere og størkner lidt hurtigere.
Dette kakaosmør er en ren olie fra kakaobønnen og er fremstillet ved en ny koldpresningsmetode. Processen begynder med, at kakaoen koldpresses til noget, der ligner en kage, så olien begynder at skille sig fra protein og fibre. Temperaturen overstiger aldrig 50°C. Alt andet kakaosmør udsættes normalt for temperaturer, der stiger op til 150 ° C. Det flydende kakaosmør begynder langsomt at størkne.
Anbefalinger:
Kakaosmør har en rig og lækker chokoladearoma. Bland noget kakaosmør i smoothies, desserter, is eller chokoladekreationer. Da dette kakaosmør ikke er blevet ødelagt ved opvarmning, smelter det let og er derfor fremragende at bruge i enhver opskrift.
Kakaosmør kan også bruges som hudcreme, både indvendigt og udvendigt. Den kan bruges til massage og blandes med massageolie eller kokosolie. Pellets kan også bruges som massagekage. Det smelter ved omkring 35 grader. Massér enten kagen direkte over kroppen eller varm den først mellem hænderne.