Boghvedeflakes er i familie med rabarber og ikke til hvede, som man måske tror ud fra navnet.
Boghvedeflager er perfekte til müsli, granola eller til at drysse over frugtsalat. De kan også bruges til bagning eller som topping på din smoothie.
Boghvedegrød (1 portion): Kog 1 dl boghvede flager i 2 dl vand og eventuelt lidt salt. Lad det simre i 5-7 minutter under konstant omrøring. Serveres fx med hindbær, skiveskåret banan og sojadrik.
Ingredienser: Økologiske boghvedeflakes (100%).
Oprindelsesland: Holland.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100g:
Energi: 1695 kJ/405 kcal
Fedt: 1,2 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrater: 86 g
- heraf sukkerarter: 3,4 g
Protein: 7,5 g
Salt: 0 g