Kakaomasse er det vigtigste element indenfor chokoladefremstilling og består af finmalede kakaobønner.
Anbefalinger:
● Prøv at rive kakaomassen og strø den over din morgenmad. Tilsæt lidt agavenektar eller andet sødemiddel for at få lidt sødme.
● Bland reven kakaomasse med agavenektar og frys. Spis det koldt.
● Bland kakaomasse med urtete og macapulver.
● Bland revet kakaomasse i is for at få verdens bedste chokoladecrunch.
Ingredienser: Økologisk Kakaomasse (100%).
Oprindelsesland: Peru.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 2521 kJ/611 kcal
Fedt: 53,57 g
- heraf mættet fedt: 32,14 g
Kulhydrater: 10,7 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Fiber: 14,3 g
Protein: 14,29 g
Salt: 0,045 g