Kakaomasse er det vigtigste element indenfor chokoladefremstilling og består af finmalede kakaobønner. Criollo variant.
Vores rå, økologiske kakaomasse fremstilles ved malning af kakaobønner ved temperaturer under 42°C. Det giver en rig masse, som derefter køles ned i små blokke.
Lav din egen rå chokoladebar ved at blande følgende rå ingredienser: kakaomasse, agavenektar, carobpulver, macapulver, kokosnøddeolie, kakaosmør og cashewnødder. Hæld i en form og frys. Nydes kold.
Anbefalinger:
● Prøv at rive kakaomassen og strø den over din morgenmad. Tilsæt lidt agavenektar eller andet sødemiddel for at få lidt sødme.
● Bland reven kakaomasse med agavenektar og frys. Spis det koldt.
● Bland kakaomasse med urtete og macapulver.
● Bland revet kakaomasse i is for at få verdens bedste chokoladecrunch.
OBS! Dette produkt leveres nogle gange i hele blokke.