Pilerodspulver. Pilerod også kaldet arrowrot er en lugt og smagsfri rod, som anvendes tørret og malet for at opnå en perfekt jævning af supper, saucer, gryderetter og desserter. Saucer, der er jævnet med pilerodspulver tåler også bedre frysning end saucer, som er jævnet med majsstivelse. Saucer jævnede med pilerodspulver bliver blanke i farven og behøver ikke ligeså høj varme for at blive tykke, som hvis man jævner med maizeina og mælk. Jævninger med pilerodspulver bør ikke koge for længe, da det så mister sin jævnende effekt.
Ingredienser: Økologisk pilerodspulver (arrowroot) (100%).
Oprindelsesland: Indien.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Dosering: Ca. 1-2 tsk. til at jævne 2-3 dl sauce og 1 spsk. til 1 liter suppe.
Næringsindhold per 100g:
Energi: 1460,2 kJ / 349 kcal
Fedt: 0,1g,
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrater: 85 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 6,2 g
Salt: 0,01 g