Närokällans K2 er i form af menakonin-7, som er en letoptagelig og fedtopløselig form for K-vitamin. Det er ikke taget fra en animalsk kilde, og produkterne er velegnede til vegetarer og veganere. Det er fremstillet ved gæring af stivelse, ikke fra soja.
Kål, grønne bladgrøntsager og nogle olier er kilder til vitamin K1 (phylloquinon). Kød, lever, æggeblomme og mejeriprodukter indeholder højere niveauer af vitamin K2 (menaquinoner). Vitamin K2 dannes af bakterier i dyrs mave-tarmkanal, men kan også findes i højere koncentrationer i fermenterede fødevarer og alger. Vitamin K2 dannes også af tarmbakterier hos os mennesker, men ikke i tilstrækkelig mængde til at dække kroppens behov.
- Vitamin K bidrager til normal blodkoagulation.
- Vitamin K bidrager til vedligeholdelsen af normale knogler.
Forbrugerkontakt:
Bättre Hälsa AB
Adresse: Sandsborgsvägen 50-52, 122 33 Enskede