Havsalt, herunder keltisk havsalt, er et naturligt produkt, der bruges til at smage og konservere mad.
Dens hovedanvendelse er selvfølgelig til madlavning, men du kan også putte en teskefuld salt i et stort glas vand og lade det opløses naturligt i en time eller mere. Når det er helt opløst, kan du tilføje lidt flere korn, indtil opløsningen er mættet. Brug derefter et par spiseskefulde af dette i almindeligt vand om dagen. Dette salt har ikke den barske salthed som almindeligt bordsalt og er godt at drikke. Opløsningen holder sig i flere dage i køleskabet, da den desinficeres af saltet.
Keltisk havsalt er lysegråt i stedet for hvidt, da det ikke er bleget. Saltet er også fugtigt. Brug den som den er i madlavningen eller mal den i en saltmølle. Opbevar saltet i en glasbeholder med tæt låg.
Keltisk havsalt kommer fra uspolerede områder i Frankrig. Saltet er sol- og vindtørret og høstet i Bretagne.
- Groft 227 gram eller 454 gram i plastikpose med lynlås.
- Fintmalet 227 gram i plastikpose med lynlås. (Denne er formalet og indeholder mindre fugt, derfor lidt dyrere)
- Emballage 227 gram
Opbevaring: | Opbevares ved stuetemperatur utilgængeligt for børn. |