Dette kakaosmør er en ren olie af kakaobønner, og er fremstillet ved hjælp af en ny koldpresningsmetode. Processen starter ved, at man koldpresser kakaoen til noget, som ligner en kage, så olien begynder at separeres fra protein og fibre. Temperaturen overstiger aldrig 50°C. Alt andet kakaosmør udsættes normalt for temperaturer, som stiger op til 150°C. Det flydende kakaosmør størknes langsomt.
Anbefalinger:
Kakaosmør har en rig og delikat chokoladearoma. Bland lidt kakaosmør i smoothies, desserter, is eller chokladekreationer. I og med at dette kakaosmør ikke er ødelagt under opvarmningen smelter det let, og passer derfor godt til en hvilken som helst opskrift. Kakaosmør kan også anvendes som hudcreme, både invortes og udvortes. Den kan desuden anvendes til massage og blandes med massageolie eller kokosnøddeolie.
Ingredienser: Koldpresset, raw økologisk kakaosmør (100%).
Oprindelsesland: Peru.
OBS! Dette produkt leveres nogle gange i hele blokke.
Opbevaring: Tørt og køligt, åbnet pose opbevares i køleskab.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 3753 kJ/ 897 kcal
Fedt: 99 g
- heraf mættet fedt: 62,7 g
Kulhydrat: 0,9 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g