Økologisk olivenolie af høj kvalitet, ekstra jomfru, er en alsidig olie, der kan bruges i madlavning og hudpleje. Olivenolie består hovedsageligt af enkeltumættet fedt og har en karakteristisk aroma.
I madlavning kan olivenolie bruges som basisolie for at tilføje smag og glathed til forskellige retter. I hudpleje kan olivenolie bruges som basisolie i hjemmelavede produkter.
Ingredienser: Olivenolie extra virgin *Olea europaea fruit oil
* økologisk landbrug
Allergener: Kan indeholde spor af sesam, mandler og nødder.
Oprindelsesland: Spanien.
Tørhedsgrad*: 4.4.
** Tørhedsgrad er en skala fra 0-10, der indikerer, hvor fedtet / tør olien er. 0 er fedeste og 10 er tørreste.
Absorption: Middel.
Farve: Grøn.
Duft: Oliven.
Næringsindhold per 100 g:
Energi 3700kJ/900kcal
Fedt 100g - heraf mættet fedt 15g
Kulhydrater 0g
Protein 0g
Salt 0g